Posted by Sander Sanders - januari 31st, 2011

GESTOOMDE TONGGWA MET PADDENSTOELEN

Nodig: 200 paddenstoelen, 1 kg tonggwa, 25 gedroogde schelpdieren (scallops), zout, aromat, water, nootmuskaat, groene peper.

Maak van het vruchtvlees van de tonggwa bolletjes en dompel ze in kokend water. Haal ze eruit en voeg ze toe, met wat zout, aan het water met de daarin voorgeweekte schaaldieren.

Dompel de paddenstoelen in kokend water, doe ze dan over in een pan met hete olie en fruit de paddenstoelen. Meng oestersaus, suiker en aromat en laat hierin de paddenstoelen even smoren. Haal ze eruit en leg ze op een schaal. Stoom de tonggwabolletjes 5 min voeg de geweekte schaaldieren toe, maak een dikke pasta met nootmuskaat en water en giet dit over de bolletjes en wat verdunde pasta over de paddenstoelen. Leg alles op bordjes en leg er stukjes groene peper en stukjes schil van de tonggwa omheen.

Blog Home