Posted by Sander Sanders - februari 4th, 2011

BAMISCHOTEL MET GARNALEN.

Hoofdgerecht 4 personen.

Nodig: 400 g nestjes mie, 400 g gesneden bamigroenten, 2 teentjes knoflook, 200 g gekookte ham (dikke plakken of hamreepjes), 3 el olie, 2 el ketjap asin, 2 el ketjap manis, 200 g gepelde garnalen.

            Kook de mie volgens de verpakking en laat in een vergiet goed uitlekken. Snijd grove stukken groente iets fijner. Pel de teentjes knoflook en snipper ze. Snijd de plakken ham in blokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de hamblokjes en de knoflook 2 min. Schep de groenten erbij en roerbak 5 min. Voeg de 2 soorten ketjap toe en bak al omscheppend nog 3 min. Schep de mie en de garnalen door het gerecht en warm alles goed door.

Blog Home