Posted by Sander Sanders - februari 28th, 2012

VIS UIT DE OVEN OP Z’N SPAANS

Nodig: 600 g visfilet, zout, peper, 2 aardappelen, 1 ui, 2 tomaten, 1 teentje knoflook, 10 groene olijven zonder pit, 1 citroen, ½ l tomatensaus.

De oven verwarmen tot warm, 175°C of gasstand 3. Een ovenschaal invetten. De vis met zout en peper bestrooien en in de schaal leggen. De aardappelen schillen en in halve schijven snijden. De ui snipperen, de tomaten in partjes snijden, het knoflookteentje doorsnijden en de olijven en de helft van de citroen in plakjes snijden. Alles op en rond de vis leggen. De tomatensaus erover schenken en met zout en peper bestrooien. De schaal in het midden van de oven schuiven en in 20 – 25 minuten gaar laten worden. In de schaal serveren en met de rest van de in plakjes gesneden citroen garneren.

Blog Home