Posted by Sander Sanders - april 5th, 2012

FIJNE EIERSALADE

Nodig: 250 g champignons, citroensap, 1 blik artisjokbodems, 4 eieren, 1 blik palmharten, olie, azijn, zout, kervel, sjalotjes, 1 citroen.

De schoongemaakte champignons in plakjes snijden en met citroensap bedruppelen. Dat doet u ook met de artisjokbodems, u marineert ze als ‘t ware in citroensap. De hardgekookte eieren in plakjes of partjes snijden. De coeurs de palmiers (palmharten) in vieren snijden. Deze vermengen met de champignonplakjes, partjes of plakjes ei en de in vieren gesneden artisjokbodems. Een fijn sausje maken van olie, azijn, zout, fijngesneden kervel, kleingesneden sjalotjes en dit over het slaatje schenken dat u in een schaal heeft gedaan. Garneren met achtergehouden partjes ei en citroenschijfjes.

Blog Home