SPAGHETTI-OMELET MET ROOKWORST
Lunchgerecht voor 4 personen
Nodig: 1 rookworst, 400 g spaghetti beetgaar gekookt uitgelekt, zout en vers gemalen peper, 3 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries), 6 eetl olijfolie,
100 g geraspte Parmezaanse kaas, 6 eieren losgeklopt.
Verwarm de rookworst. Schep door de nog warme spaghetti zout, peper, de helft van de peterselie, 4 eetlepels olijfolie en de geraspte kaas. Laat de spaghetti goed afkoelen en schep nog een keer goed door. Voeg zout en peper bij de eieren. Spatel de eieren door het spaghettimengsel. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan. Schep het spaghettimengsel erin en laat dit 2-3 minuten bakken. Keer de omelet om, eventueel met behulp van een deksel en laat nog 3 minuten bakken. Snijd intussen de rookworst in plakjes en verdeel deze met de rest van de peterselie over de omelet.