Posted by Sander Sanders - februari 7th, 2013

KAASPASTEITJES

Nodig: 4 pasteibakjes, 100 gram roomkaas, een paar lepels koffieroom, een lepeltje cognac, blikje champignons, 1 grote tomaat, 1 kleine groene paprika, 1 plak ham.

De Mon Chou kaas roeren we glad met koffieroom cognac, kleine stukjes tomaat, paprika en ham. Hiermee worden de pasteibakjes gevuld.  Vlak voor het eten zetten we ze een minuut of vijf in de hete oven.

KAASPASTEITJES (14 STUKS )

Nodig: 200 gr smeerkaas, 5 eetlepels room, scheutje cognac, 2 eetlepels fijngehakte ham, 1 eetlepel fijngesneden paprika of 1 fijngesneden ei, kruiden.

Roer de smeerkaas met de room en de cognac tot een glad mengsel. Voeg er de ham, paprika of het ei aan toe en maak het mengsel met kruiden op smaak af. Spuit het mengsel vlak voor het gebruik in ragoutbakjes en garneer ze met een reepje paprika.

Blog Home