Posted by Sander Sanders - oktober 15th, 2013

MOKKA NOTENTAART
Nodig: 10 marshmallows, 1 kop sterke koffie, 50 g roomboter, ¼ l slagroom, 100 g gehakte gemengde noten, 1 kant-en-klaar taartbodem, extra opgeklopte slagroom voor versiering, chocolade hagel of vlokken.
Snijd de marshmallows in stukjes (met een natgemaakte schaar) en zet ze in een kom. Giet de hete koffie over de marshmallows. voeg de roomboter toe en laat alles goed afkoelen. Klop intussen de slagroom stijf met een garde of een mixer. Schep de opgeklopte room en gehakte noten heel luchtig door het afgekoelde marshmallow/koffiemengsel en doe dit in de kant-en-klaar taartbodem. Zet hem minstens 3 uur op een koele plaats.
Versier de mokka-notentaart met extra toefjes slagroom en bestrooi ‘m met chocolade hagel of chocolade vlokken.

Blog Home