Posted by Sander Sanders - oktober 15th, 2013

CAMEMBERTPANNENKOEKJES
Nodig: 100 g pannenkoekenmeel, zout, 1/8 l mineraal water, 1/8 l bier, 1 pakje diepvries spinazie (± 300 g), boter of margarine, 125 g camembert, olie, zout, peper, nootmuskaat, 2 eieren, 8 el melk, knoflookpoeder.
Van het meel met iets zout, mineraalwater en bier een glad beslag kloppen en dit even laten staan. De spinazie met wat boter of margarine op een zacht vuur laten ontdooien en warm laten worden. De camembert klein snijden. In die tijd van het beslag pannenkoekjes bakken in wat olie. Door de warme spinazie de kleingesneden camembert roeren en het vulsel op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Dit over de pannenkoekjes uitstrijken en ze oprollen. De gevulde pannenkoekjes in een beboterde ovenvaste schotel leggen. De eieren loskloppen met de melk, wat zout, peper en knoflookpoeder en dit over de pannenkoekjes schenken. De schotel bovenin een vrij hete oven ± 200 °C schuiven en in 10 à 15 minuten een lichtbruin korstje erop laten komen.

Blog Home