Posted by Sander Sanders - september 11th, 2019

TAUGÉSCHOTEL MET KIP EN CHAMPIGNONS

Nodig: 250g taugé, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 150 g champignons, 250 g kipfilet, 4 el olie, 1 flinke mespunt sambal, peper, zout, 2 el ketjap.

Was de taugé en laat de groente uitlekken. Snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons in dunne plakjes en de kipfilet in blokjes. Laat de olie heet worden in de wok of de koekenpan. Doe de ui en de knoflook in de pan en fruit de snippers 2 minuten. Doe dan de stukjes kip in de pan en laat deze 5 minuten meebakken. Voeg de plakjes champignon en de taugé toe. Bak dit 3 minuten en schep er dan de sambal, een scheutje ketjap, peper en zout door. Serveer de taugéschotel op een bedje van (kort gekookte) mihoen.

Blog Home