Posted by Sander Sanders - december 10th, 2019

KRUIDENOMELET MET TAHOE EN SHIITAKE
Nodig voor 2 personen: 200 g tahoe, 4 takjes verse tijm, 4 takken peterselie, ½ bakje tuinkers, 3 eieren, 1 el paprikapuree, zout, peper, 200 g shiitake, 4 tl olie, 2 sneetjes sesamknäckebröd.
Tahoe met een vork prakken. Tijmblaadjes samen met de stelen peterselie en de tuinkers hakken. Tahoe mengen met kruiden, eieren en paprikapuree en op smaak brengen met zout en peper. Wegzetten. Shiitake schoonmaken. Twee theelepels olie in een anti-aanbakpan verhitten en de shiitake hierin snel bakken. Bestrooien met zout en warm houden. De resterende olie in een tweede koekenpan verhitten en hierin twee omeletten bakken. De omeletten vullen met de shiitake. Serveren met sesamknäckebröd.

Blog Home