Posted by Sander Sanders - december 10th, 2019

TOMAATJES GEVULD MET TAUGE-MANGOSALADE
Nodig voor 10 stuks: 10 kleine tomaatjes, 100 g taugé, 1 kleine appel, ½ mango, 1 citroen, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 el ketjap manis, ½ tl sambal oelek, 3 takjes peterselie.
Snijd van de bolle kant van de tomaatjes de kapjes af. Hol de tomaatjes uit en zet ze tot gebruik omgekeerd op een bord. Overgiet de taugé in een zeef met kokend water. Laat de taugé afkoelen. Schil de en appel en de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Pers de citroen uit en roer de basterdsuiker, ketjap en sambal erdoor. Schep de taugé, appel en mango er doorheen. Zet de salade tot gebruik koel weg. Vul de tomaatjes met de taugé- mangosalade en knip de peterselie erboven fijn. Zet de tomaatjes op een schaal.

Blog Home