TOMAATJES
GEVULD MET TAUGE-MANGOSALADE
Nodig voor 10 stuks: 10 kleine tomaatjes, 100 g
taugé, 1 kleine appel, ½ mango, 1 citroen, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 1
el ketjap manis, ½ tl sambal oelek, 3 takjes peterselie.
Snijd van de bolle kant van de tomaatjes de kapjes af. Hol de tomaatjes uit en
zet ze tot gebruik omgekeerd op een bord. Overgiet de taugé in een zeef met
kokend water. Laat de taugé afkoelen. Schil de en appel en de mango en snijd
het vruchtvlees in kleine stukjes. Pers de citroen uit en roer de basterdsuiker,
ketjap en sambal erdoor. Schep de taugé, appel en mango er doorheen. Zet de
salade tot gebruik koel weg. Vul de tomaatjes met de taugé- mangosalade en knip
de peterselie erboven fijn. Zet de tomaatjes op een schaal.