Posted by Sander Sanders - mei 3rd, 2011

KRUIDIGE SPINAZIE-GEHAKTPASTA

Hoofdgerecht 4 personen

Nodig: 4 st braadworst, 300 g schelpjespasta, 3 el olijfolie, 600 g spinazie, 1 teen knoflook uitgeperst, 1 tomaat in piepkleine blokjes.

Snijd van elke braadworst een stukje af en druk het vlees eruit. Bak dit vlees rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin een kwart van de spinazie, doe er telkens een handvol spinazie bij als de vorige spinazie een beetje is geslonken. Herhaal dit tot alle spinazie op is. Breng de spinazie op smaak met knoflook en zout en peper naar smaak. Roer de gare pasta erdoor en op het allerlaatste de tomaatblokjes. Verdeel de pasta over 4 borden en schep het gebakken worstvlees erop.

Blog Home