Sanders Pompoenen en GroentewinkelPlattegrond

Wendelnesseweg Oost 32, Sprang-Capelle


Grotere kaart bekijken

Vanuit de richting Tilburg (Eindhoven)

Vanuit Tilburg volgt U de N261 richting Waalwijk. U blijft deze volgen totdat U aan de A59 komt en gaat daar richting Raamsdonksveer. Bij de volgende afrit, Afrit 36, verlaat U de autosnelweg weer richting Sprang-Capelle-West. Aan het eind van de afrit slaat U linksaf richting Sprang-Capelle, onder het viaduct door. U volgt deze weg en gaat aan het einde rechts en direct weer links. Dan volgt U deze weg tot Wendelnesseweg 32, dit is aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting 's-Hertogenbosch (Arnhem, Nijmegen)

Vanuit 's-Hertogenbosch volgt U de A59 richting Waalwijk en Raamsdonksveer, en verlaat U de snelweg bij Afrit 36 richting Sprang-Capelle-West. Aan het eind van de afrit slaat U linksaf richting Sprang-Capelle, onder het viaduct door. U volgt deze weg en gaat aan het einde rechts en direct weer links. Dan volgt U deze weg tot Wendelnesseweg 32, dit is aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Raamsdonksveer (Breda, Rotterdam, Utrecht)

Vanuit Raamsdonksveer volgt U de A59 richting Waalwijk en 's-Hertogenbosch en verlaat U de snelweg bij Afrit 36 richting Sprang-Capelle-West. Aan het eind van de afrit slaat U linksaf richting Sprang-Capelle. U volgt deze weg en gaat aan het einde rechts en direct weer links. Dan volgt U deze weg tot Wendelnesseweg 32, dit is aan de linkerkant van de weg.